COVID-19

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze teams op het nummer:

+32 (0)3/633.99.99

Helpdesk
Option 1

Planning
Option 2

Customer Care
Option 3


COVID-19 | Updated on March 19th, 2020

Zorg dragen voor Markem-Imaje medewerkers.

"Bij Markem-Imaje zijn we op de eerste plaats mensen, en in buitengewone en ongekende omstandigheden is niets belangrijker dan de zorg, veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en hun geliefden." -schreef onze CEO Vincent Vanderpoel in een brief aan alle werknemers in het licht van de Coronavirus pandemie in maart 2020.

We hebben een noodplan geïmplementeerd om onze medewerkers te beschermen en hun veiligheid te garanderen. Zoals het stimuleren en mogelijk maken om van thuis uit te werken. Het annuleren van alle niet-essentiële reizen. Het voorlichten van onze mensen over persoonlijke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van de Wereldgezondheidsorganisatie. En natuurlijk past Markem-Imaje overal ter wereld alle lokale beperkingen en overheidsinstructies strikt toe. 

Teneinde de snel evoluerende situatie bij te houden, communiceren we regelmatig met onze medewerkers over de nieuwste voorzorgsmaatregelen en richtlijnen in de hele wereld.

Het garanderen van de bedrijfscontinuïteit.

Wij erkennen dat Markem-Imaje een belangrijke rol speelt in het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit, conformiteit en veiligheid bij de productie van essentiële goederen, zoals voedsel, drank, farmaceutische producten en nog veel meer. Onze missie om "de zaken draaiende te houden" voor u, onze klanten, wordt versterkt in de huidige Coronavirus pandemie.

Daarom nemen we maatregelen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen:

  • Supply Chain-continuïteit over de gehele waardeketen. Van nauwe samenwerking met onze leveranciers, onze eigen productie, tot aan onze logistieke partners om verbruiksartikelen en reserveonderdelen naar uw locaties over de hele wereld te brengen, alsook naar uw verpakkingslijnen.
  • Continuïteit van de technische ondersteuning, hetzij op afstand via onze Helpdesks, hetzij ter plaatse via ons netwerk van ervaren technici voor kritische interventies - met strikte toepassing van de vereiste gezondheids- en veiligheidsvoorzorgsmaatregelen.
  • Commerciële assistentie en beschikbaarheid bij vragen via onze Account Managers en onze vertrouwde en geaccrediteerde Distributiepartner medewerkers over de hele wereld.
  • Continuïteit van alle andere ondersteunende functies - in wezen alle interacties met Markem-Imaje medewerkers die u gewend bent, evenals alle essentiële back-office functies die de zaken voor u op de achtergrond draaiende houden.

Onze toewijding aan u, en aan de conformiteit en veiligheid van uw producten, is in deze tijden van de wereldwijde pandemie van het Coronavirus bijzonder belangrijk. Neem contact met ons op voor verdere vragen.

Blijf veilig en gezond.

Back to top